Добавяне на нов обект в BGmaps

В BGmaps сме предвидили възможността потребителите сами да добавят свои нови обекти в следните катетегории:
Аптеки, Бензино/газостанции, Болници и поликлиники, Детски градини, За децата, За животните, Забележителности, Заведения, Зъболекари, Лекари, Магазини, Спорт, Услуги, Училища, Хотели.

Ако искате да добавим нов обект в картите на BGmaps в някоя от тези категории, това може да стане в три лесни стъпки.

За да добавите нов обект в bgmaps не е задължително да влизате в сайта като регистриран потребител, но е много по-удобно, понеже с добавянето на обекта, ставате негов администратор, а за да можете при настъпване на промени да редактирате въведената информация или да изтриете обекта, това може да стане, само ако ползвате bgmaps като регистриран потребител.

Първа стъпка – Важно е поставите оранжевия кръг точно на мястото на обекта. Ако пропуснете тая стъпка, няма как да разберем къде точно се намира той. В BGmaps.com има подробни карти на всички градове в България, в много от тях имената на улиците се повтарят и описаните като текст забелязани неточности не са достатъчно прецизни. Кликнете върху картата точно на мястото, което имате предвид, с това позиционирате оранжевия кръг.

Втора стъпка – Кликнете върху оранжевия кръг и ще се отвори балон с информация, като този:

bgmaps


 Кликвате върху линка “Добавяне на полезна информация за това място”.

Трета стъпка – Във формата, която се отваря от линка “Добавяне на полезна информация за това място”, можете да опишете обекта, който искате да добавим на това място и избирате категорията, в която попада.

bgmaps

Попълвате имейла си, защото на посочения имейл ще бъде изпратен линк за активация, от същия имейл ще можете и да редактирате информацията за обекта си при възникване на промени. След това опълвате буквите от captcha кода. Така въведената информация ще постъпи при нас след като натиснете бутона “Изпрати“.

И това е всичко. Нашият екип ще прегледа предожениението и ако няма дублиране на обектите, ще изпрати линк за активиране на обекта на посочения имейл.

Google+